!!!!

Bröllop på herrgård med Charlie Hunnam!


skrivet den 24 nov av Blogger, klockan:10:53

Mitt bröllop på en herrgård! Japp... och jag har redan utsett mitt ställe. Det ska vara vid vatten och ute på landet. Ser framför mig ett bröllop med min underbara blivande man.. Ja, drömma kan man ju iallafall göra. Jag är ff för ung att ens tänka den tanken så det gör inget att jag får vänta minst 10 år till. Jag har massor mer att göra innan jag gifter mig.  Som tillexempel sitta och dregla över Charlie Hunnam som spelar Jax i serien Son's of anarchy och har du inte sett denna serie så kan jag verkligen rekommendera den. Tror inte att det finns någon människa som inte tycker den är bra.

Kan tänka mig att ha bröllop på en herrgård med Charlie Hunnam :-)


Just nu värderat 1.6 av 76 människor

  • Currently 1,61239/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt