!!!!

Mer om spa (sabla politiker apor)


skrivet den 24 aug av Cuba, klockan:14:57

Självfallet så går nu andra partier in och använder Bodströms klavertramp till att höja sig själva, Maud Olofsson passar dessutom på att försvara drogtestet av sin egen partikompis http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2108572/maud-olofsson-forsvarar-misstankarna-om-federley

 

Jag tycker det är en sån jäkla sörja, vi har idag ett massivt problem med droger hos unga. Var och varannan tonåring har antingen testat eller använder droger regelbundet, det finns inte längre några spärrar kvar mot att ta droger. Det anses ju ganska så normalt idag och inte något som bara ljusskygga och från samhället utskuffade typer gör.

 

Blev beklämd häromdagen, var utanför mitt hotell i Göteborg när två pundare på kanske 25 år kom fram och tiggde cigg. De var båda mycket slitna och sunkiga, hade nog inte tvättat varken sig själva ell sina kläder på ett bra tag. Förmodligen var de uteliggare med tanke på alla grejer de släpade på. De var stenhöga båda två och jag tog rätt illa vid mig. Inte för att de var otrevliga för det var de absolut inte men för att två så unga personer redan hunnit hamna så himla snett i livet.
Det är så tragiskt att se och man behöver inte åka längre än till ett hotell i Göteborg för att se dem.

Själv bor jag ju i en mindre stad och är ganska så förskonad från att se dem som samhället glömt och kanske är det därför jag reagerar mer än dem som har det som vardag.

 

Men med denna bakgrund tycker jag det är för jäkligt att en politiker nekar till ett drogtest. Som sagt var spa = sabla politiker apor


Just nu värderat 2.7 av 6 människor

  • Currently 2,666667/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt