!!!!

Jaha nu är Bodström inte ens kvar i Sverige utan befinner sig i USA och fortsätter med valkampanjen därifrån.¨

Nu har ju inte det egentligen att göra med drogdebatten eftersom det vart bestämt att han och hans familj ska flytta dit sen lång tid tillbaka men man kn ju undra lite över tidpunkten om inte annat.

http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2114880/har-jobbar-han-for-valseger

 

Läser man en del av kommentarerna till denna artikel så blir man nästan mörkrädd, även om jag visserligen skrivit innan om politikerförakt så gillar jag inte den nästintill hatiska tonen i vissas inlägg.
Över huvud taget är det något som i dagens läge verkligen stör mig, att folk ska gå till såna personangrep. Kan man inte skilja på person och åsikt??
Visst jag tycker att politikerna borde tänka sig för med vad de gör och hur de lever men de grova personangrepp som en del gärna delar ut kan jag inte med.

 

Dessutom kritiken mot de olika ideologierna, vi har väl alla rätt till en egen åsikt och att sjämföra sossarna med kommunismen är lite väl magsrtarkt tycker iaf jag. Det är nämligen en annan sak som retar gallfeber på mig, att nedvärdera eller på annat sätt förlöjliga folk baserat på vad de har för politiska åsikter. Alla har rätt till sin egen åsikt, så bara är det och seriöst tycker jag inte att det är nån jätteskillnad på vilket block som styr, huvudvikten kanske ligger vid lite olika saker men så mycket mer än så är det inte.

 

Men nu så är det snart dags för mig att checka ut från mitt lilla fina vandrarhem i Skåne och sticka tillbaks till verkligheten.


Just nu värderat 2.7 av 6 människor

  • Currently 2,666667/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt