!!!!

Spa = sabla politik apor


skrivet den 23 aug av Cuba, klockan:15:46

Inte så konstigt att politikerföraktet sprider sig, idag så kan man läsa om att Justitie minister Thomas Bodström nekat till att genomgå en drogtest.
http://www.expressen.se/Nyheter/1.2106670/thomas-bodstrom-smiter-fran-drogtest
 Argumentet till varför var att han tyckte att det skulle inkräkta på hans personliga integritet!!!
Han var tydligen svettig och kände sig inte så fräsch och ville därför inte ställa upp, hm undrar vad som skulle hända om alla vi vanliga knegare som har drogtester på våra arbetsplatser försökte komma undan med den ursäkten.
Men det är tydligen skillnad på folk och folk!!!

 Tycker att det är så himla tröttsamt med allt tramseri så fort valtid börjar närma sig, jisses politiker inse att ni gör bort er.
Till och med politikerna som ska föreställa partierna ”av folket” lever i extravagans och har noll koll på hur livet ser ut för oss ”vanliga” ej 08 människor. Med andra ord de flesta av landets befolkning, svindyra resor och en massa andra förmåner och det är ju inte tu tal om att bo på billigt vandrarhem när de är iväg. Var till och med nån prettopolitker för ett tag sen som var så fiiiin i kanten att han påstod att han skulle bo på ”accommodation in Stockholm” (vilket dessutom visade sig vara ett av de finare hotellen) istället för att som en vanlig person bara säga bo på hotell i Stockholm!!! 

Ja som sagt var, man kan ju undra ibland över dessa ”nissar” som ska föreställa representera oss andra, och inte tusan spelar det nån roll vilket jäkla parti de tillhör. De flesta uppför sig ändå som spa = sabla politik apor !!!

 

Just nu värderat 2.7 av 6 människor

  • Currently 2,666667/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt