!!!!

Spa till mig, spö till Bert Karlsson.


skrivet den 11 aug av Cuba, klockan:13:06

Så jäkla förbannad på skitstöveln Bert Karlsson, i ett utspel i Expressen gastar han om att ”alla ungdomar är så jävla lata”, att dagens ungdom är bortskämd och inte vill ha vanliga jobb etc.
http://www.expressen.se/Nyheter/1.2092614/bert-karlssons-attack-mot-ungdomar-de-ar-sa-javla-lata

 

Jäkla gris rent ut sagt, han har inte en susning om vad han snackar om. När det förekommer flera hundra sökande på varje minsta lilla skitjobb hur lätt tror han det är att få jobb då?
Har själv jobbat för bemannings företag en del det sista och värre jobb än så finns verkligen inte för att inte tala om otryggheten det för med sig dessutom. På dessa jobb har det funnits mängder med andra i min egen ålder, alla med en sak gemensamt. Efter månader utan jobb har de vart urglada över att fått tag i ett trots att det vart ett ”skitjobb”.
Det handlar inte om att min generation är bortskämda, det handlar om att vi INTE har samma möjligheter som de före oss. Inte nog med att det krävs högre och högre utbildning för även vanliga jobb, det är lågkonjunktur med stor arbetslöshet. Framförallt för oss unga, det handlar inte om att vi saknar viljan men vi har inga chanser.
200 sökande till jobb i en jäkla taxiväxel, det säger en del om arbetsklimatet idag.

 

Jag skulle ge vad som helst för ett ordentligt jobb, det får gärna vara ett ”sk” skitjobb bara det ger mig en löpande inkomst för jag är dödstrött på att aldrig veta om jag har arbete nog till att klara mig och att inte ha några möjligheter till ett normalt liv.
Nu har jag åtminstone extrajobb vid ett spa det är ju bra iof, men hur kul det än är att jobba på ett spa så är det otryggt.

 

Snälla låt inte idioter som Bert Karlsson få utrymme att kasta ur sig sån smörja.

 


Just nu värderat 2.7 av 6 människor

  • Currently 2,666667/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt